top of page

OLETKO VALMIS MUUTTAMAAN ELÄMÄSI?

DIAMOND BODY

"Netti pullollaan näitä verkkovalmennuksia..

Miksi ihmeessä 

mä nyt sitten tähän lähtisin?"

3- jakoinen saliohjelma

3 kertaa viikossa suoritettava RASVAA TIRISTÄVÄ ohjelma, jossa painotus on pakaroissa ja vatsassa. Treenit ovat intensiivisiä ja liikkeisiin on liitetty video.

(Syke pidetään koholla superseteillä ja ohjelma sisältää erikoistekniikoita)

JOUSTAVA RUOKAVALIO

Ateriapohjat, joiden avulla koostat vaivatta painonhallintaan soveltuvan joustavaa syömistä tukevan päivän! Unohda iänikuiset mehukeitto, rahka ja riisi. Lähde makumatkalle !

(Päivän ruuat on esitetty ohjelmassa grammatarkasti

ja ruuat punnitaan tulosten maksimoimiseksi. Käytössä myös kännykkäsovelllus, johon ruokailut kirjataan.)

UUSI SUHDE PAINONHALLINTAAN

Parhaita ruokia painonhallintaan ovat ne ruuat, joista NAUTIT! Miksi ihmeessä sä mutustat kyynel poskella sitä keitettyä kukkakaalia ja maitorahkaa mehukeitolla? 
Sun täytyy katsoa asioita pidemmällä aikaperspektiivillä; voisinko nähdä itseni syömässä näin 10 kuukauden, entäpä 10 vuoden päästä? Jos vastaus on selkäpiitä kiirivä kylmä hiki, harkitse onko tämänhetkinen verkkovalmennusdieettisi todella pahoinvointisi arvoinen.

EI tunteja

aerobista

Etkö säkin inhoa niitä valmennuksia, joissa sut laitetaan vääntämään tunteja viikossa aerobista salille? 

Valmennuksessa liikuntaa lisätään lisäämällä päivittäisiä askeleita, joiden määrää lisätään valmennuksen edetessä. Arkiaktiivisuus on paras ja miellyttävin keino rasvanpolttoon !

mielettömät uudet elintavat

Tässä on mahtava tilaisuus löytää terveellisemmän elämän ja painonhallinnan helppous ! Jatka huoletta treeniohjelmaa ja käytä reseptejä valmennuksen jälkeen - se ei ole pikadieetti 

SE ON ELINTAPA.

Nauti siitä mitä syöt, polta rasvaa, muokkaa kehoasi,

paranna ruokasuhdettasi !

nappaa kuva ja voita

Mahdollisuus voittaa mielettömiä RISEWEAR- tuotepaketteja lisäämään treenimotivaatiota ja koristamaan muuttuvaa kroppaa !

Osallistut seuraamalla edistystäsi ennen-jälkeen kuvilla.

ihanan yhteisön ja valmentajan tuki

Mahtava facebook-ryhmä, jossa pääset jakamaan ylä- ja alamäet, herkullisia ruokakuvia, uusia reseptejä ja uuden elämän viisauksia.

Tämä on valmennus, joka on tehty teille täydellä sydämellä. Nyt on sun tilaisuus olla mukana ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ VERKKOVALMENNUSTA.

bottom of page