top of page
Minimal Aesthetic Business Name Facebook Cover (3).png

Palautusehdot

Alla on listattuna tuotteiden (sekä fyysisten että e-aineiston ja valmennusten palautusehdot

Verkkosivustolla annetut hinnat koskevat ainoastaan Verkkosivustolla tehtyjä tilauksia. Kaikki hinnat on ilmoitettu euroina ja sisältävät ALV:n. Hinnat eivät sisällä maksu- ja toimituskuluja, jotka on ilmoitettu erikseen.

Tilaus postitetaan kun maksu näkyy hallitsijan pankkitilillä.

Tilausta tehdessään asiakas sitoutuu sivuston yleisiin tietosuojakäytäntöihin.

 

VALMENNUKSILLA tai oppailla (Ikuinen hyvästi jojoilulle, hyvästi turvotus!, joustavasti syöden 1 tai 2, fatburn home) EI OLE vaihto-tai palautusoikeutta ja tuotteen/tuotteet hankkiessaan asiakas sitoutuu tähän sopimukseen.
*100% Tyytyväisyystakuu Ikuinen hyvästi jojoilulle valmennuksessa: asiakas sitoutuu 8 viikon ajan valmennukseen sekä viikottaiseen yhteydenpitoon valmentajan kanssa. Mikäli asiakas ei ole valmennuksen päätteeksi tyytyväinen tai koe saaneensa apua haasteisiinsa sitoutuessaan valmennukseen, hänelle palautetaan valmennukseen käytetty rahasumma 100% takaisin.


Sivuilla tehdyillä RISEWEAR-vaatetilauksilla on aina 7 päivän peruutusoikeus. Asiakas voi peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla Jenna Kupariselle: jenna.kuparinen@gmail.com ja palauttamalla tuotteen/tuotteet. 

Huomioi, että tehdessäsi vaihdon, tilaat itse tuotteen, jonka haluat edellisen tilalle. Uusi tilaus tehdään hintaan, joka sen päivän aikana on voimassa verkkokaupassamme. Hintoja ei voi muuttaa jälkikäteen.

 

Palautusoikeus ei koske seuraavia tuotteita:

tuotteet, joiden pakkaus on vaurioitunut

tuotteet, joita on käytetty

tuotteet, joilla on erilliset tilausehdot

Mikäli vastaanottamissasi tuotteissa on jotain vikaa, pyydämme sinua reklamoimaan tuotteen ja lähettämään sen takaisin meille niin pian kuin mahdollista. Tuote on lähetettävä takaisin, jotta pystymme hyväksymään reklamaation. Pidätämme oikeuden veloittaa asiakasta palauttamattomista tuotteista. Huomioi, että reklamoitavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. 

Reklamaatioaika on 7 päivää tilauksen saapumisesta asiakkaalle.

Palautuksesta aiheutuneet kulut maksaa asiakas.

Palautusohjeet
Palautuksesta on aina ensin sovittava myyjän kanssa. Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat myyntikuntoisia eikä niitä ole pesty tai muuten käytetty.

Toimitusehtojen mukainen palautus on maksullinen. 

Liitäthän tilauksen mukaan seuraavat tiedot:

Omat tiedot: nimi, osoite ja puhelinnumero.

Tilinumerosi palautusta varten tai tieto, jos haluat vaihtaa tuotteen uuteen.

Tilausnumero, löytyy sekä kuitista että sähköpostiin toimitetusta tilausvahvistuksesta.

Palautuksen syy (vapaaehtoinen tieto). Emme voi vaatia syytä palautukselle, mutta haluamme kehittää toimintaamme ja haluaisimme mielellään kuulla, minkä takia palautus tehdään. Näin voimme palvella asiakkaitamme jatkossa paremmin.

bottom of page